Тариф VIP ПАКЕТ для серйозних та РЕАЛЬНИХ Знайомств

VIP ПАКЕТ


VIP Пакет - це базовий розширений пакет в якому, порівняно з Класичним Пакетом, була додана послуга VIP Анкета, загалом в цей пакет входять 4 розширених послуг знайомств:
✔ Безкоштовна активація на сайті www.lovesvit.com;
✔ Шлюбне оголошення на сайті з Вашим телефоном (е-майл, Скайп, Viber).Ваш телефон бачать всі користувачі сайту і інтернету, або Ваші контакти можуть бути закриті (за Вашим вибором);

✔ VIP Анкета розташована на першому місці сайту, яку бачать ВСІ! VIP Анкета є з Вашим телефоном (Ваш е-майл, Скайп, Viber). Ваш телефон бачать всі користувачі сайту і інтернету, або Ваші контакти можуть бути закриті (за Вашим вибором);

✔ ОСОБИСТА ОБКЛАДИНКА! В цьому Пакеті з'являється унікальна можливість, а саме - завантажувати особисту обкладинку на свою Анкету, що в сотні раз підвищить ефективність Вашої Анкети в пошуку та максимально привабить Вашу майбутню Другу Половинку!
✔ З'являється можливість прикріплювати фотографії до своїх повідомлень;

☰ Статистика: кожного дня сайт www.lovesvit.com переглядають більше трьох мільйонів користувачів і за нашими спостереженнями 75% з них переглядають Активовані Анкети, 87% переглядають Шлюбні оголошення та 93% переглядають Vip Анкети.

Украинский