Посетить эту Анкету   Moderator LoveSvit  Дата создания: вторник, 24 октября, 2017 - 15:59

Як сподобатися дівчині, яку Ви зустріли на сайті LoveSvit?

Украинский
Як сподобатися дівчині, яку Ви зустріли на сайті LoveSvit?

 

Ви зустріли дівчину своєї мрії, але Ви не впевнені в її почуттях до Вас.

Наші поради, як сподобатися дівчині, допоможуть Вам завоювати серце коханої і побудувати з нею щасливі відносини.

Будьте уважним співрозмовником

Будьте уважним слухачем, і це допоможе зрозуміти, як ще сподобатися дівчині. Знаючи про нові успіхи, захоплення або труднощі, легше розуміти один одного і цікавіше спілкуватися. Іноді важливо разом знайти рішення проблеми, а іноді потрібно просто виговоритися, відчуваючи при цьому, що тебе розуміють і поважають твої емоції. Намагайтеся слухати, не перебиваючи і не намагаючись відразу давати поради. Якщо якась тема здається Вам нудною, задавайте питання, щоб повернути розповідь в цікаву Вам обом сторону.
 Ваша уважність додасть дівчині впевненості в собі, підвищить її довіру до Вас, дасть відчуття надійності, і спілкування буде в радість Вам обом.

Робіть компліменти

Жінки люблять вухами - ця всім відома істина допоможе Вам відповісти на питання, як сподобатися дівчині. Будь-яка представниця прекрасної статі буде рада щирого захоплення з боку чоловіка. Постарайтеся тільки не справити враження казанови і уникати компліментів з сумнівним змістом. Розкажіть їй, що саме Вам в ній подобається, наприклад, її професійні якості, кулінарні здібності, манера одягатися або просто скажіть, як сильно Ви раді її сьогодні бачити.

Підтримуйте її починання

Намагайтеся не тільки уважно слухати дівчину, але і активно підтримувати прийняті нею рішення. Наприклад, якщо Ваша улюблена вирішила поміняти роботу - покажіть свою підтримку і розуміння і, повірте, це буде оцінено по достоїнству. Їй сподобається, що Ви виявляєте активну участь в її житті, і що у важкі моменти вона може спертися на Ваше сильне плече.

Будьте джентльменом

Найпростіша відповідь на питання «Як сподобатися дівчині?» - показати хороші манери. Що може бути простіше, ніж такий знак уваги, як притримати двері, допомогти надіти пальто або відкрити перед дамою дверцята машини. Кожна дівчина мріє про справжнього принца, а принци, як правило, не з чуток знають про хороші манери. Якщо Ви хочете докладніше дізнатися про сучасний етикет, Ви знайдете широкий вибір літератури на відповідну тему в книжкових магазинах, не полінуйтеся прочитати, такі книги на багато відкриють очі.

Чи не відводите від неї очей?

Не показуйте відвертого пожвавлення при появі інших представниць прекрасної статі і, тим більше, не фліртуйте з ними, коли Ви на побаченні з коханою. Це неважливо, і дівчина, яка Вам подобається, може подумати, що Ви - донжуан, і уникати подальшого спілкування. Якщо ж Ви зустріли якусь знайому, не забудьте представити дам один одному і пізніше розповісти коханій, хто саме це був. Це допоможе уникнути ревнощів і недовіри з боку коханої. Постарайтеся дати їй відчути, що вона для Вас єдина.

Покажіть свій інтерес

Перше чи десяти побачення - показуйте дівчині свою зацікавленість в наступній зустрічі. Скажіть їй на прощання, як раді Ви були її побачити, і запитайте, коли у неї буде час для зустрічі з Вами. Запропонуйте день, час і місце, куди Ви хотіли б запросити її. Заодно Ви будете знати, чи готова вона зустрітися з Вами знову.

Даруйте квіти

Кожна дівчина рада квітам, нехай навіть польовим. Не шукайте особливого приводу подарувати коханій букет - такий наш черговий рада, як сподобатися дівчині. Якщо у Вас немає часу самому купити і подарувати квіти, скористайтеся численними службами доставки і здивуєте кохану букетом, який їй доставлять прямо в офіс або додому. Її радості не буде меж!

Не робіть з коханої дівчини прибиральницю

Всі люблять порядок, але прибирання чужих речей не доставила б і Вам особливої ​​радості. Якщо Ви бачите, що Ваша дівчина забирається, радимо Вам приєднатися до неї або сказати, що Ви це зробите самі, і зробити.

Зберігайте спокій

Залишайтеся спокійним, навіть перебуваючи в стресовій ситуації. Незворушний чоловік, який знає, що треба робити, захопить будь-яку жінку. Не впадайте в паніку через дрібниці і, навіть якщо Ви сваритеся, постарайтеся розумно аргументувати у справі, а не вперто доводити свою правоту. Тепер Ви знаєте, як сподобатися дівчині, навіть коли станеться щось непередбачене.

Подружитеся з її близькими

Дівчині дуже сподобається, якщо її сім'я і друзі знайдуть з Вами спільну мову. Тому спробуйте бути милим не тільки по відношенню до коханої, а й до її оточенню. Якщо знайомство з родичами Вам ще належить, йдіть на першу зустріч не з порожніми руками. Квіти і маленькі презенти в знак поваги порадують її та її батьків і підкреслять Вашу увагу по відношенню до її сім'ї.

Не забувайте про власні інтереси

Хоча турбота про кохану жінку грає у Вашому житті велику роль, не забувайте про власні хобі та інтереси. Як сподобатися дівчині чоловік, у якого немає інтересів? Не забувайте зустрічатися з друзями, не закидати свої захоплення і заняття спортом тільки для того, щоб провести ще один вечір з нею. Таким чином, Ви не тільки залишитеся вірним собі, але і будете підтримувати інтерес коханої жінки до Вас.

Будьте пунктуальним

Якщо Ви призначали побачення, не з'являтися у суді! А якщо і спізнюєтеся, неодмінно зателефонуйте і повідомте про це. Запізнення через пробки або дійсно непередбаченого випадку, звичайно, зможе зрозуміти кожен, але якщо це стало закономірністю, навряд чи кохана дівчина буде рада.

Познайомте дівчину зі своєю сім'єю

Якщо Ви познайомите улюблену зі своєю сім'єю, це ще раз підкреслить серйозність Ваших намірів. Крім того, вона побачить в якій обстановці Ви виросли і, можливо, дізнається Вас з нового боку. Познайомте з її зі своїми батьками і постарайтеся, щоб вона відчувала себе комфортно. Це ще раз покаже Ваше ставлення до неї і бажання бути з нею разом.

Робіть сюрпризи

Здивуйте свою кохану маленьким, але приємним подарунком без жодного приводу. Згадайте, чим вона в останній раз захоплювалася, можливо, красивим шарфиком, книгою, яку їй хотілося б прочитати, або ж подаруйте їй просто так її улюблені цукерки. Покладіть непомітно на чільне місце сюрприз і почекайте її реакції. Щастя і захват забезпечені!
 
 
Ці поради допоможуть відповісти на питання, як сподобатися дівчині, і завоювати її серце. Ми не відкрили Америку, і багато Ви напевно вже не раз чули. Як часто Ви надаєте увагу і турботу своєї улюбленої? Задумайтесь над цим, щоб уникнути сварок і непорозумінь і зміцнити Ваші відносини, тим більше, що це зовсім не так складно, як здається.
 

Сайт знайомств  LoveSvit   бажає Вам Щастя і Любові !!!

Міжнародні Знайомства  LoveSvit 

Оценка: 4.7 (голосов 11)
Назад