Посетить эту Анкету   Moderator LoveSvit  Дата создания: понедельник, 7 августа, 2017 - 18:32

Найважливіші Правила поведінки на сайті LoveSvit

Украинский
Найважливіші Правила поведінки на сайті LoveSvit

 
Ввічливість і доброзичливість

- невід'ємна частина нашого повсякденного життя. Однак в інтернеті багато хто забуває, що і тут теж важливі хороші манери. Пошук коханої людини - дуже делікатна справа, тому  LoveSvit  представляє Вам кілька найважливіших правил поведінки на сайті LoveSvit , щоб знайомство і спілкування були виключно приємними.
 
1. Ім'я користувача, або псевдонім
При реєстрації ми рекомендуємо Вам вказати своє ім'я (псевдонім, за Вашим бажанням) в якості імені користувача - завдяки цьому Ваші співрозмовники зможуть звертатися до Вас по імені. Користувачам, що вказали в якості імені слово або вираз нецензурного, непристойного або образливого характеру, буде відмовлено в реєстрації, а анкета негайно видаляється.
Реєстрація декількох профілів одним користувачем суворо заборонено.
 
2. Фотографії
Ми рекомендуємо доповнити профіль своєю фотографією. Кілька фотографій, що відображають Ваші інтереси, доповнять Ваш образ. Для головної фотографії профілю є обов'язкові умови: на фото повинні бути зображені саме Ви  На інших фотографіях можуть бути зображені і інші люди, але тільки разом з Вами (наприклад, Ви зі своїми друзями). В цілому, строго заборонені фото в оголеному вигляді, порнографічного характеру, сцени фізичного насильства і т. д. Крім того, не допускаються зображення расистського, грубого, образливого і аморального характеру, а також фото, які містять рекламу або логотипи фірм і організацій. Для Вашої зручності ми підготували більш докладний опис, щоб врахувати при виборі фотографій, щоб вони успішно пройшли модерацію.
 
3. Самопрезентація

Опишіть себе максимально реалістично і щиро. Зміст профілю або повідомлень при особистому листуванні не повинно викликати у Вашого співрозмовника необгрунтованих очікувань, які Ви не зможете виправдати при особистій зустрічі. Профілі, що не відповідають дійсності, будуть видалені без попередження при першому ж порушенні.
 
4. Стиль повідомлень / текстів в профілі

Дописи відображають вашу індивідуальність. При пошуку партнера і знайомство стиль повідомлень грає вирішальну роль. Завжди обмірковуйте, яке враження справлять Ваші слова. Ваш стиль письма говорить багато про Вас, тому зверніть особливу увагу на наступні пункти:
•  Не поспішайте, обмірковуйте свої слова, щоб уникнути непорозумінь.
•  Не пишіть масових повідомлень, звертайтеся до кожного співрозмовника індивідуально.
•  Звертайте увагу на граматику і орфографію, уникайте скорочення, виключіть написання тільки великими літерами.
•  Будьте ввічливі. Використання вульгарної або ненормативної лексики строго заборонено.
 
5. Тон спілкування
Онлайн спілкування часто анонімно, але не забувайте, що Ваш співрозмовник жива людина. Віртуальність спілкування не може бути виправданням недружелюбності або нелюб'язності. Уникайте словесних випадів і спілкуйтес з іншими так, як Ви хотіли б, щоб вони ставилися до Вами.
 
6. Уникайте непорозумінь
Будьте обережні з іронією і сарказмом. Переконайтеся в тому, що Ваші коментарі досить точні і не допускають будь-яких непорозумінь. Враховуйте, що при листуванні Ваш співрозмовник не може бачити Вашу міміку і жести, за допомогою яких Ви могли б уникнути помилкового тлумачення своїх слів.
 
7. Спілкування на особисті теми
Не поспішайте. При активному і багатообіцяючому листуванні багато користувачів швидко схиляються до спілкування на інтимні теми. Запитайте себе, вели б Ви себе точно так само, якби сиділи один навпроти одного.
 
8. Ввічлива відмова
Напишіть ввічливу відмову, в разі якщо Ви не хочете більше продовжувати спілкування з іншим користувачем. Короткого повідомлення досить, щоб Ваш співрозмовник не очікував даремно цілими днями на Вашу відповідь.
 
9. Якщо Вам відмовили
У свою чергу, поставтеся з розумінням до відмов інших. Якщо хтось із користувачів написав Вам, що більше не хоче отримувати від Вас повідомлень, то не варто бути нав'язливим і відправляти листи знову і знову.
 
10. Вимога конфіденційності
Всі повідомлення користувачів повинні розглядатися як строго конфіденційні. Про їх зміст може бути повідомлено третім особам тільки зі  згоди відправника. Також не допускається прояв вербальної агресії по відношенню до інших користувачів, збір і оприлюднення особистої інформації про них, за винятком випадків, якщо це відбувається з їх явно вираженої згоди.
 
11. Строго заборонено пошук такого змісту:
секс по телефону, реал-, онлайн-, киберсекс і т. д.

 12. Протиправні публікації
Сцени насильства, расистські, політично екстремістські, сексистські, що дискримінують, вульгарні та інші протиправні публікації, а також публікації, що містять завідомо неправдиву інформацію, загрози, що ображають або дискредитують інших осіб, етнічні або релігійні групи, суворо заборонені.
Коментарі користувачів на сайті модеруються редакцією LoveSvit  Це може призводити до затримки публікації коментарів. Редакція LoveSvit залишає за собою право редагувати, а також видаляти коментарі.
 
13. Боротьба з неналежною поведінкою на сайті

За допомогою  перевірки профілів і автоматичної фільтрації змісту,  LoveSvit   намагається захистити своїх користувачів від спаму і шахрайства. Незважаючи на це, в деяких випадках досить складно відразу розпізнати інформацію неналежного утримання. Будь ласка, підтримайте наші зусилля і допоможіть зробити наш сервіс краще - повідомляйте про дії користувачів, які порушують правила  LoveSvit і Правил користування нашого сайту.
 
14. Санкції за порушення
Вся інформація, опублікована користувачами на сайті, в разі необхідності, перевіряється. Будь-яке порушення правил LoveSvit  і Правил користування тягне за собою застосування санкцій.

На розсуд адміністрації, до порушників правил LoveSvit  і Правил користування можуть застосовуватися такі санкції: попередження, негайне видалення профілю, а також заходи юридичного характеру.

Бажаємо Вам щастя !!!

Оценка: 4.9 (голосов 22)
Назад