Посетить эту Анкету   Moderator LoveSvit  Дата создания: понедельник, 26 июня, 2017 - 13:50

Жінка в окулярах красива, а чоловік – успішний від LoveSvit

Украинский
Жінка в окулярах красива, а чоловік – успішний від LoveSvit

В цій статті піде мова про окуляри і яку роль відіграють вони у знайомстві на сайті  LoveSvit 

Шкільні часи давно пройшли,а комплекси із-за окулярів залишилися на все життя у багатьох з нас. Незважаючи на поганий зір ми часто соромимося носити окуляри на публіці саме через ці дитячі комплекси. Пора позбуватися від них! На щастя, часи потворних «милиць для очей» пройшли, і сучасні окуляри стали більш ніж просто модним аксесуаром: підібравши правильну оправу, людина в окулярах може стати ще більш привабливою.
Сайт знайомств для серйозних стосунків LoveSvit  провів незвичайне опитування серед 7000 учасників на тему окулярів і їх привабливості. Результати дослідження приємно порадують всіх носіїв окулярів!

• Окуляри прикрашають

З'ясувалося, що окуляри не роблять нас менш привабливими: для 85% все одно, якби Ви були в окулярах або без, це не вплине на те, наскільки Ви їм подобаєтеся. Більш того, 31% респондентів-чоловіків вважають, що даний аксесуар, навпаки, тільки прикрашає людину! На жаль, тільки 9% жінок згодні з чоловіками, і продовжують соромитися носити окуляри.

Жінка в окулярах красива, а чоловік – успішний

 Дівчина в окулярах здається 59% чоловіків привабливою, а 39% вважають, що окуляри роблять імідж жінки сучасним і сексуальним . Так що пора бігти в найближчу оптику, підібрати гарну оправу, і спокушати чоловіків!
Як і очікувалося, для жінок чоловік в окулярах справляє враження розумного (49%) і привабливої людини (59%). Більш того, надівши окуляри, дорогі чоловіки, Ви створите образ успішної людини для 67% учасниць опитування. В одному із наших досліджень ми вже з'ясували, що розум приваблює, тому не дивно, що для 35% представниць жіночої статі окуляри роблять чоловіка ще і сексуальним.

• Більше побачень завдяки стильній оправі

Приємним відкриттям стало те, що 28% чоловіків і 38% жінок міцно переконані, що завдяки поганого зору їх шанси успіху у протилежної статі виросли.
Але заради справжнього кохання вони готові відмовитися від улюбленого аксесуара: 45% чоловіків зроблять все заради коханої, якій не подобаються окуляри, і перейдуть на контактні лінзи. Тільки 24% жінок готові на таку жертву: він повинен любити мене такою, яка я є!

• Окуляри - запорука успіху на сайті знайомств LoveSvit 

І чоловіки це підтримують: на сайті знайомств 37% чоловіків при вигляді фото жінки в окулярах відправлять їй повідомлення без зволікання!

Оценка: 5 (голосов 16)
Назад