Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: четверг, 20 апреля, 2017 - 13:43

Знайомство Львів від LoveSvit. Стрийський парк.

Украинский
id1760304158 Знайомство Львів від LoveSvit. Стрийський парк.
id330061978 Знайомство Львів від LoveSvit. Стрийський парк.
id23803738 Знайомство Львів від LoveSvit. Стрийський парк.
id1897981875 Знайомство Львів від LoveSvit. Стрийський парк.
id660578487 Знайомство Львів від LoveSvit. Стрийський парк.

Ця розповідь про Стрийський парк, дуже гарний парк у Львові, де можна побувати у день свого шлюбу.

Хто  познайомився на сайті  Преміум Знайомства LoveSvit . На нашому сайті   lovesvit.com є рубрика - Романтичні  зустрічі. Ці статті є порадою для закоханих, де їм краще зустрітися, щоб їх зустріч залишилася в  пам’яті на все життя. Романтика, кажуть є недовго, настане сімейне життя і романтика залишається, як спогад про гарні часи до шлюбу. Бо, коли двоє людей одружуються, свято переходить у буденні дні. Та, кожна сім’я  може зробити собі свято коли захоче . Наприклад, в неділю відвідати ті місця, де колись признавалися один одному в коханні. Такі спогади укріплюють сім’ю і наповнюють щастям.

" P.S. Прочитавши, про Лавочку закоханих - можна разом сісти  і загадати - завжди бути разом.. І ще Стрийський парк у Львові, чудове місце для відпочинку...

Ваші вдячні користувачі сайту Преміум Знайомства LoveSvit , які дякуючи знайомству на сайті, зустрічаються і одружуються. 

 Одним  з таких місць у Львові є Стрийський парк. А Ви вже відвідали Лавку Закоханих у Львові, де посиділи удвох і загадали бажання? А яка краса у Стрийському парку весною.  Весна – пора Любові, а у Львові тим більше, хоча кожне місто є  найкраще для тих людей, які там народилися. 

 Львів багатий своєю історією і культурними пам’ятками.
Стри́йський парк у Львові (Парк Кілінського) — один із найстаріших та найгарніших парків Львова, і не лише Львова, а й України. Це пам'ятка садово-паркового мистецтва національного значення. Розташований у місцевості Софіївка Галицького району.  Вважався найгарнішим парком міжвоєнної Польщі, він був відкритий в 1894 році.
У парковій оранжереї зібрано близько 100 видів теплолюбних рослин. Особливо вражають своєю оригінальністю віялоподібні пальми, кактуси, орхідеї, фікуси, камелії, цитрусові, агава.

"Царівною однієї ночі" називають кактус, що цвіте лише одну ніч, від десятої вечора до третьої ночі. Квітка його нагадує біло-золотисту зірку (діаметром 25 см) і має духмяний аромат. Цікаво би побачити цю «Царівну»…

Ще в парку росте плакуча форма лісового бука, шестиметрові віти якого звисають до самої землі, його можна побачити лише у Львові і Трускавці.
Восною Стрийський парк вбирається в такі барви, що найдосвідченіший художник не передасть тієї палітри кольорів. Звивисті стежки пагорбами, під розсіяним світлом ліхтарів, нагадують лабіринти — просто йдеш вперед крізь туман, не знаючи, де опинишся. В цьому романтика і шарм, в цьому вишуканість і неповторність. Тут зароджуються почуття, люди знаходять себе та один одного. Це місце, ознаменоване багатьма парами, які не пропускають нагоди зафіксувати миті свого щастя на початку сімейного шляху.
 
Окрім розкішних краєвидів та можливості погодувати лебедів, що плавають у ставку, в квітні в Стрийському парку у Львові зацвітає магнолія. Магнолія - рослина реліктова, тобто дуже давня. Магнолії цвіли на Землі в той час, коли розумне життя на планеті становили рептилії . Батьківщина цього незвичайного квітки-дерева - Японія, Китай, Індонезія.
 
 Лебеді — великі та граціозні птахи. Зграя лебедів у повітрі — рідкісне за своєю красою видовище. Людина здавна почитає цих птахів, які символізують благородство та чистоту. В Англії ще 600 років тому лебедя-шипуна було проголошено королівським  птахом. Лебеді вірні одне одному, вони однолюби.     Лебеді створюють сім’ю на все життя.

Думаю, щоб переконатися в цій красі, потрібно побувати в Стрийському парку у Львові, а в кого виникло бажання поділитися із своєю історію Кохання, чи просто розповісти про красу Стрийського парку, прошу писати на е-майл info@lovesvit.com  Адміністрація Сайту Преміум Знайомства   LoveSvit  з радістю опублікує Ваш шедевр на нашому сайті.

 

Оценка: 4.9 (голосов 44)
Назад