Женщины дня

Orquidea

Посетить эту Анкету
♀ женщина
53 года

Міла

Посетить эту Анкету
♀ женщина
36 лет

Orianna

Посетить эту Анкету
♀ женщина
33 года

Мужчины дня

Міша

Посетить эту Анкету
♂ мужчина
43 года

юрій

Посетить эту Анкету
♂ мужчина
48 лет

Володимир

Посетить эту Анкету
♂ мужчина
26 лет

Знайомства Гагра, я чекаю на тебе!

Шлюбне агентство "Dvi Zirky" допоможе Вам знайти свою другу половинку, тільки зателефонуйте або напишіть нам і ми допоможемо Вам з пошуками!
А зараз наші психологи підготували статтю про те, якою має бути ідеальна дівчина.
3 якостей ідеальної дівчини.

1. Вона жіночна

Мрія: Ми всі чекаємо від жінки якостей, які і роблять її привабливою для нас - м'якості, сексуально привабливого, але не вульгарної поведінки, уміння бути ласкавою і трохи відомою. Жіночність проявляється у всьому - від стилю одягу до манери спілкування - це якесь наближене до канонам поведінку, що запускає в мозку чоловіків програму «завоювати, захистити, захоплюватися». Власне, жіночність і є головним гачком, чіпляють чоловіків. Чоловікові важливо бути сильним, відчувати, що на нього покладаються і що він своїми широкими грудьми захищає слабку і нерішучу улюблену від жорстокого світу. А коли поруч жіночна дівчина, ти відчуваєш себе саме таким.

Обходь стороною: Чомусь багато жінок вважають, що манірність і ниття, що ручки кривенькие, а голівонька дурненька, дуже збуджує чоловіків. Не треба плутати жіночність з недієздатністю. Якась частка дитячої поведінки чоловіків приваблює, але, коли перед тобою вічно пхикає і примхливе створіння, швидко починає дратувати і перекошувати баланс значущості. Жіночність зовсім не заперечує хороші мізки і адекватна поведінка. До речі, розумна дівчина завжди знайде спосіб поводитися жіночно, що не вдаряючись в крайність плаксивого дитини або скривдженою барбі.

2. Вона вміє викликати емоції

Мрія: Дуже круто, коли з дівчиною ти відчуваєш весь спектр емоцій - від позитивних до негативних. І мистецтво жінки - знайти баланс, який одночасно окрилить чоловіка і буде тримати його в тонусі. На мій погляд, співвідношення 80:20 - оптимально. У чотирьох випадках бути милою і доброю, а на п'ятий можна і обламати для профілактики. Фактично, це емоційний аналог правила «ближче-далі», на якому будується вся прихильність. Якщо жінка володіє ці навиком, її чоловік буде боятися втратити таку дівчину. Він буде прагнути тільки до позитивних емоцій і сприймати їх як приз за хорошу поведінку.

Обходь стороною: Є багато рекомендацій, як викликати у чоловіків емоції. Найпопулярніші - це стань стервом або пай-дівчинкою. Але і той і інший полюс через якийсь час чоловікові набридає. Якщо давати хлопцеві один позитив і передбачати всі його бажання, він почне сприймати це як належне, а тотальний негатив вимотує нерви і озлоблює. У підсумку, стерви зруйнують будь-які почуття, а потоки ванілі від паінек викличуть пересичення і нудьгу. І тільки баланс позитивних і негативних емоцій підтримує постійний інтерес до жінки.

3. У неї є цілі в житті

Мрія: Дівчина, яка має чітке уявлення, чого вона хоче досягти в житті, приваблює своєю енергією. Цілі можуть бути якими завгодно - від кар'єри і 10 дітей до власного гуртка з орігамі та флористиці. Але цілі повинні бути. Дівчина, що має захоплення крім шмоток і шанувальників, цікава як особистість. У неї горять очі, вона розвивається, її життя повноцінна і з нею є, про що поговорити. І, головне, коли жінка зайнята, вона не завжди доступна, а це підвищує її цінність.

Обходь стороною: Не рідко зустрічаються жінки, чия єдина мета - отримати в безмежне володіння мужика. Це біда всіх не найуспішніших жінок. Погодься, стати чиєюсь метою і сенсом життя занадто відповідально. Якщо знайдеться претендент на цю високу посаду, йому явно не поздоровиться. Весь свій запал, амбіції і претензії будуть спрямовані на цього нещасного, який з мети швидко перетвориться в мішень для її невиправданих надій і очікувань.

Украинский